ELADÓ

 

Lakókocsit vásároltunk, ezért eladjuk a csatolt képeken látható, Ford Transitba vagy hasonló kisbuszba beszerelhető berendezést.

Molnár Tibor - 30/201-0100

  

Részletes leírás: 

Igényesen és praktikusan, de házilag kialakított lakóautó berendezés, kifogástalan állapotban eladó. Ford Transit kisbuszunkba használtuk kb. 3 alkalommal és nagy örömünket leltük benne. Lakókocsit vásároltunk, ezért adjuk el. Ennyire olcsón képtelenség jól használható lakóautót építeni!

Részei:

  • ágy (festett acélszerkezet, vízálló ragasztású, lazúrozott fa betétlapokkal és strapabíró, mosható huzattal ellátott szivacsbetétekkel) (már 4-en is aludtunk benne)
  • asztal (az ágy közepe felhúzható étkezéshez)
  • tv/laptop állvány (oldalfalra rögzíthető konzol)
  • függönyök (minden ablakra és az elválasztófalra is)
  • szúnyogháló az oldalajtóra (középen nyitható, tépőzárral rögzíthető) 

Utazáskor összerakható, így a csomagok és a kerékpárok is beférnek az autóba. Az ágyak alatt minden szükséges eszköz és ruha elfér tárolódobozokban vagy táskákban. A beszereléséhez nem szükséges az autó átalakítása. Gyorsan, kb. 20 perc alatt összeállítható.  

Kb. 270.000 Ft volt, mire minden kész lett. Neked 150 ezerbe kerül és már mehetsz is nyaralni a családdal:) Nem kell sablonoznod, tervezgetned, hegesztened, festegetned, 50-szer ki-be szerelned. Minden ki van találva tökéletesen, csak be kell szerelned pár perc alatt és mehettek is. Más típusba is beépíthető, ami legalább Transit méretű. 

1
1
Detail Download
2
2
Detail Download
3
3
Detail Download
4
4
Detail Download
5
5
Detail Download
6
6
Detail Download
7
7
Detail Download
8
8
Detail Download
9
9
Detail Download
10
10
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery

Adok-veszek

Képek a BCC életéből

Aktuális idő

2021. április 13.