FELIRATKOZÁS A BCC HÍRLEVELÉRE

Ezen űrlap segítségével kérheti hírlevelünk időszakos kiküldését a megadott e-mail címre.

A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni!

A megadott adatok elküldésével a regisztráló hozzájárul ahhoz, hogy részére a megadott e-mail címre a Baranyai Camping Club, időszaki jelleggel, a programjairól, a klub életéről tájékoztató levelet küldjön. Hírleveleinket időszakosan küldjük ki, nem szeretnénk Önt levelek tömegével elárasztani!

Adatainak kezeléséről bármikor ingyenesen tájékoztatást kérhet, kérheti adatai helyesbítését vagy indoklás nélkül, azonnali törlését. A megadott adatokat a Baranyai Camping Club az 1992. évi, a személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló LXIII. törvény betartásával kezeli, csak saját célra, tájékoztató anyagok küldésére használja fel, azokat harmadik félnek nem adja át.

Felhívjuk figyelmét, hogy hírlevelünk HTML formátumban kerül kiküldésre. Néhány levelező szolgáltatóval (pl. citromail.hu, freemail.hu, vipmail.hu végződésű e-mail címek) gyakran megesik, hogy a címzett nem kapja meg a hírlevelet, mert kéretlen levélként (spam) kezeli. Javaslatunk: Ellenőrizze a spam mappát, estleg más szolgáltatónál regisztrált e-mail címmel iratkozzon fel a hírlevelünkre. Például: Gmail

A biztonsági kód azért szükséges, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált szoftver.
captcha
Újratölt
Az elküldött adatokat bizalmasan kezeljük!

Adok-veszek

Képek a BCC életéből

Aktuális idő

2024. július 23.